10-11 v.

Kesäharjoitukset 2020:

Harjoitukset ovat Sorvakon urheilukentällä.

Harjoitteluajat vaihtelevat, joten seuraa Facebook ilmoittelua ja paikallislehteä.

 

Pyrimme ohjaajina tekemään mahdollisimman monipuolisia harjoituksia, joissa on joka kerta omat harjoituksen painoalueet. Lämmittelyiden, venyttelyiden, lihaskunnon, ketteryyden, koordinaatioiden ja monien muiden ominaisuuksien lisäksi harjoittelemme tietysti yleisurheilun eri lajien tekniikoita / lajitaitoja.

Mukaan tarvitset juomapullon, mukavat ja säänmukaiset vaatteet sekä reippaan urheilumielen!

Ohjaajat:

Jenni Salminen 0453046168

Toimintamaksu vuodelle 2019:

  • 10-11-vuotiaat (toimintavuonna täyttävät) 100 €

Kausimaksu sisältää

  • Yleisurheilulisenssin (sis. kilpailuluvan ja vakuutuksen) Lisenssi ja vakuutus ovat voimassa maksupäivästä vuoden 2019 loppuun.
  • ohjatut harjoitukset
  • mahdollisuus osallistua seuran maksamana seuraotteluihin, Vakka-Suomen mestaruuskisoihin, Varsinais-Suomen piirin sisulisämestaruuskisoihin, Varsinais-Suomen yleisurheilun järjestämään juoksu cupiin sekä heittopörssiin ja tietenkin seuran omiin kilpailuihin.
  • 50 % Elmo-leirin leirimaksusta
  • 50 % lajikarnevaalimaksusta
  • Lämmittelypaita

Lasta velvoitetaan osallistumaan seuraotteluihin, Vakka-kisoihin ja PM-kisoihin sekä lasta / huoltajaa kunniakierrokseen ja toimitsijatehtäviin 3 krt/urheilija/vuosi.

Toimitsijatehtävien laiminlyönnistä toimintamaksut voidaan periä kaksinkertaisina.

Lisäksi kaikki seuramme toiminnassa mukana olevat maksavat seuran jäsenmaksun. Seura laskuttaa sekä jäsenmaksut että kausimaksut, joten tullessasi mukaan toimintaan sinun ei tarvitse itse huolehtia maksuista. Voit myös kokeilla pari kertaa ilmaiseksi jos et ole vielä varma haluatko lähteä mukaan toimintaan.

Jaa / Tulosta

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on print
Tulosta