10-13-vuotiaat

Talviharjoitukset 2023-2024:

Harjoitukset vuosina 2013-2010 syntyneille ovat maanantaisin (juoksukoulu), tiistaisin (Seikow) ja keskiviikkoisin (Hakametsä).

Harjoitukset on jaoteltu siten, että maanantain juoksuharjoituksiin otetaan mukaan kaikki 2013 ja aiemmin syntyneet. Tiistain harjoituskerta Seikowin salissa klo 17.00-18.00 on ryhmän nuoremmille ja se on yhdessä urheilukoulun kanssa eli kaikki 2013 ja 2014 syntyneet ovat tervetulleita. Keskiviikkona vuorossa on Hakametsän liikuntasalissa klo 18.00-19.00 ryhmä johon mukaan otetaan kaikki 2013 ja aiemmin syntyneet urheilijat.

Harjoitteluajoissa voi olla poikkeamia, joten seuraa sivujen ”harjoitukset”-välilehteä, Facebook ilmoittelua ja paikallislehteä.

Pyrimme ohjaajina tekemään mahdollisimman monipuolisia harjoituksia, joissa on joka kerta omat harjoituksen painoalueet. Lämmittelyiden, venyttelyiden, lihaskunnon, ketteryyden, koordinaatioiden ja monien muiden ominaisuuksien lisäksi harjoittelemme tietysti yleisurheilun eri lajien tekniikoita / lajitaitoja. Saliharjoituksissa kehitämme ominaisuuksia myös erilaisten pelien avulla.

Mukaan tarvitset sisällä sisäpelikengät, ulkona sään mukaisen liikuntavarustuksen, juomapullon ja iloisen mielen!

Harjoituksiin saa aina tulla uutena mukaan ennakkoon ei tarvitse ilmoittautua!

Kun päätät jatkaa harrastusta tulisi jokaisen käydä liittymässä seuran jäseneksi sekä lunastamassa lisenssi suomisportin kautta. Lisenssin hinta kaudelle 2023-2024 on (2011-2016 syntyneet) 29€, joka sisältää sporttiturvan (pakollinen turva harjoituksissa kävijöille)

Ohjaajat: Laura Lehtoruusu, Jaana Hento, Sanna Räsänen

Toimintamaksu: Eri ikäisten toimintamaksut, niillä saatavat etuudet sekä velvollisuudet löytyvät linkillä: Toimintamaksu | Uudenkaupungin Kenttäkarhut Ry (kenttakarhut.fi)

Lasta suositellaan osallistumaan seuraotteluihin, Vakka-kisoihin ja PM-kisoihin sekä lasta / huoltajaa mahdolliseen kunniakierrokseen ja toimitsijatehtäviin 3 krt/urheilija/vuosi.

Toimitsijatehtävien laiminlyönnistä toimintamaksut voidaan periä kaksinkertaisina.

Lisäksi kaikki seuramme toiminnassa mukana olevat maksavat seuran jäsenmaksun. Seura laskuttaa sekä jäsenmaksut että kausimaksut, joten tullessasi mukaan toimintaan sinun ei tarvitse itse huolehtia maksuista. Voit myös kokeilla pari kertaa ilmaiseksi jos et ole vielä varma haluatko lähteä mukaan toimintaan.

Jaa / Tulosta

Facebook
Twitter
LinkedIn
Tulosta