Urheilukoulut 8-9v ja 10-11v

Harjoitukset kesällä 2024:

Urheilukoulut on tarkoitettu pääsääntöisesti 8-9-vuotiaille (synt. 2015-2016) ja 10-11v (synt. 2017-2018) urheilijoille, mutta innokkaat ja halukkaan 7-vuotiaat voivat myös osallistua 8-9-vuotiaiden harjoituksiin. Harjoitukset ovat pääsääntöisesti maanantaisin ja torstaisin Sorvakon urheilukentällä 8-9-vuotiaat klo 17.00-18.00 ja 10-11-vuotiaat klo 18.00-19.00. Muutoksista ilmoitamme näiden sivujen ”harjoitukset”- osiossa sekä seuran facebook sivuilla missä ilmoitamme yleisesti aina viikko-ohjelmastamme.

Ikäkauden harjoittelussa on tärkeää monipuolinen lajitaitojen harjoittelu. Monipuolista lajiharjoittelua tuetaan erilaisten pelien, koordinaatioharjoitteiden ja kisailujen avulla. Urheilukoulu on hyvä jatko lasten urheilukouluun (LUK) joka jatkaa lapsen monipuolista liikuntaa. Tärkeintä on iloinen tekemisen meininki kavereiden kanssa!

Mukaan tarvitset sisällä sisäpelikengät, ulkona sään mukaisen liikuntavarustuksen, juomapullon ja iloisen mielen! Muistakaa kesällä sään mukainen varustus, oli sitten kylmempää tai kuumempaa.

Harjoituksiin saa aina tulla uutena mukaan ennakkoon ei tarvitse ilmoittautua!

Kun päätät jatkaa harrastusta tulisi jokaisen urheilukoululaisen käydä liittymässä seuran jäseneksi sekä lunastamassa lisenssi suomisportin kautta. Lisenssin hinta kaudelle 2023-2024 on (2011-2016 syntyneet) 29€, joka sisältää sporttiturvan (pakollinen turva harjoituksissa kävijöille)

Ohjaajat: Emma Helminen, Iisak Vainio, Mea Toivonen, Rania Toivonen ja Jaana Hento

Toimintamaksu: Eri ikäisten toimintamaksut, niillä saatavat etuudet sekä velvollisuudet löytyvät linkillä: Toimintamaksu | Uudenkaupungin Kenttäkarhut Ry (kenttakarhut.fi)

Lapsen toivotaan osallistuvan kesällä seuraotteluihin, Vakka-kisoihin ja PM-kisoihin (suositus) sekä lasta / huoltajaa mahdolliseen kunniakierrokseen ja toimitsijatehtäviin 3 krt/urheilija/vuosi.

Toimitsijatehtävien laiminlyönnistä toimintamaksut voidaan periä kaksinkertaisina.

Lisäksi kaikki seuramme toiminnassa mukana olevat maksavat seuran jäsenmaksun. Seura laskuttaa sekä jäsenmaksut että kausimaksut, joten tullessasi mukaan toimintaan sinun ei tarvitse itse huolehtia maksuista. Voit myös kokeilla pari kertaa ilmaiseksi, jos et ole vielä varma haluatko lähteä mukaan toimintaan.

WhatsApp
Facebook
X
LinkedIn