Juniorit | 8-11 v

Harjoitukset talvella 2023:

Harjoitukset ovat maanantaisin (juoksukoulu), tiistaisin (Seikow) keskiviikkoisin (Hakametsä). Viikoittaiset harjoitukset näkyvät sivujemme ”harjoitukset” -osiossa

Ikäkauden harjoittelussa on tärkeää monipuolinen lajitaitojen harjoittelu. Monipuolista lajiharjoittelua tuetaan erilaisten pelien, koordinaatioharjoitteiden ja kisailujen avulla. Tärkeintä on iloinen tekemisen meininki kavereiden kanssa!

Mukaan tarvitset sisällä sisäpelikengät, ulkona sään mukaisen liikuntavarustuksen, juomapullon ja iloisen mielen!

Harjoituksiin saa aina tulla uutena mukaan ennakkoon ei tarvitse ilmoittautua!

Ohjaajat: Päivi Aalto, Jaana Hento, Pauliina Aalto, Sanna Räsänen ja Laura Lehtoruusu

Toimintamaksu: Eri ikäisten toimintamaksut, niillä saatavat etuudet sekä velvollisuudet löytyvät linkillä: Toimintamaksu | Uudenkaupungin Kenttäkarhut Ry (kenttakarhut.fi)

Lasta velvoitetaan osallistumaan seuraotteluihin, Vakka-kisoihin ja PM-kisoihin (suositus) sekä lasta / huoltajaa kunniakierrokseen ja toimitsijatehtäviin 3 krt/urheilija/vuosi.

Toimitsijatehtävien laiminlyönnistä toimintamaksut voidaan periä kaksinkertaisina.

Lisäksi kaikki seuramme toiminnassa mukana olevat maksavat seuran jäsenmaksun. Seura laskuttaa sekä jäsenmaksut että kausimaksut, joten tullessasi mukaan toimintaan sinun ei tarvitse itse huolehtia maksuista. Voit myös kokeilla pari kertaa ilmaiseksi, jos et ole vielä varma haluatko lähteä mukaan toimintaan.

Jaa / Tulosta

Facebook
Twitter
LinkedIn
Tulosta