Urheilukoulu 2013-2016 syntyneet

Harjoitukset talvella 2023-2024:

Harjoitukset ovat tiistaisin klo 17.00-18.00 (Seikow). Urheilukoulu on tarkoitettu 2013-2016 syntyneille urheilijoille. Lisäksi 2013-2014 ovat tervetulleita myös seuran muihin harjoituksiin jotka ovat tarkoitettu 10v tai vanhemmille. Viikoittaiset harjoitukset näkyvät sivujemme ”harjoitukset” -osiossa

Ikäkauden harjoittelussa on tärkeää monipuolinen lajitaitojen harjoittelu. Monipuolista lajiharjoittelua tuetaan erilaisten pelien, koordinaatioharjoitteiden ja kisailujen avulla. Urheilukoulu on hyvä jatko lasten urheilukouluun (LUK) joka jatkaa lapsen monipuolista liikuntaa. Tärkeintä on iloinen tekemisen meininki kavereiden kanssa!

Mukaan tarvitset sisällä sisäpelikengät, ulkona sään mukaisen liikuntavarustuksen, juomapullon ja iloisen mielen!

Harjoituksiin saa aina tulla uutena mukaan ennakkoon ei tarvitse ilmoittautua!

Kun päätät jatkaa harrastusta tulisi jokaisen urheilukoululaisen käydä liittymässä seuran jäseneksi sekä lunastamassa lisenssi suomisportin kautta. Lisenssin hinta kaudelle 2023-2024 on (2011-2016 syntyneet) 29€, joka sisältää sporttiturvan (pakollinen turva harjoituksissa kävijöille)

Ohjaajat: Maarit Kokko, Jaana Hento, Iisak Vainio, Pauliina Aalto, Sanna Räsänen

Toimintamaksu: Eri ikäisten toimintamaksut, niillä saatavat etuudet sekä velvollisuudet löytyvät linkillä: Toimintamaksu | Uudenkaupungin Kenttäkarhut Ry (kenttakarhut.fi)

Lapsen toivotaan osallistuvan kesällä seuraotteluihin, Vakka-kisoihin ja PM-kisoihin (suositus) sekä lasta / huoltajaa mahdolliseen kunniakierrokseen ja toimitsijatehtäviin 3 krt/urheilija/vuosi.

Toimitsijatehtävien laiminlyönnistä toimintamaksut voidaan periä kaksinkertaisina.

Lisäksi kaikki seuramme toiminnassa mukana olevat maksavat seuran jäsenmaksun. Seura laskuttaa sekä jäsenmaksut että kausimaksut, joten tullessasi mukaan toimintaan sinun ei tarvitse itse huolehtia maksuista. Voit myös kokeilla pari kertaa ilmaiseksi, jos et ole vielä varma haluatko lähteä mukaan toimintaan.

Jaa / Tulosta

Facebook
Twitter
LinkedIn
Tulosta