LUK info

Kesän 2024 LUK

Kesäkauden LUK pyörii Sorvakon urheilukentällä keskiviikkoisin klo 17.30-18.30

Ensimmäinen kerta on keskiviikkona 15.5, jonka jälkeen LUK jatkuu joka keskiviikko elokuun 2024 loppuun asti. Poikkeuksia saattaa tulla juhannuksen aikana, jolloin LUK on ”juhannustauolla”. Näistä ja mahdollisista muista poikkeuksista ilmoitetaan näiden sivujen ”harjoitukset” sivulla sekä seuran facebook-sivuilla.

Lasten urheilukoulu eli LUK on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille, jotka vuonna 2024 täyttävät 5-7-vuotta (vuosina 2017-2019 syntyneet). LUKissa harjoitellaan monipuolisesti perusliikuntataitoja (juoksu, hyppiminen, kieriminen, heittäminen jne.) jokaisen lapsen yksilölliset valmiudet huomioon ottaen. Leikkien ja pelien avulla lapsen koordinaatiokyky, ketteryys, liikkuvuus ja tasapainokin kehittyvät. Urheilukoulussa tutustutaan myös yleisurheilulajeihin ja niiden peruslajitaitoihin. Lapsi saa liikkua säännöllisesti iloisessa ja kannustavassa ilmapiirissä saman ikäisten lasten kanssa.

Ennen LUK aloitusta muista käydä lisäämässä itsesi seuran jäseneksi näiltä nettisivuilta, jonka myötä voit lisätä myös lapsesi jäseneksi. 

Kesällä LUK ohjaajina toimivat: Hanna Kiviniemi, Laura Lehtoruusu, Maarit Kokko ja Jaana Hento

Mahdolliset tiedustelut: Maarit Kokko, puh. 040 723 3888.

Lisäksi kaikki seuramme toiminnassa mukana olevat maksavat seuran jäsenmaksun. Seura laskuttaa sekä jäsenmaksut että kausimaksut kauden aikana. Voit myös kokeilla pari kertaa ilmaiseksi, jos et ole vielä varma haluatko lähteä mukaan toimintaan.

WhatsApp
Facebook
X
LinkedIn