Seuraesittely

Uudenkaupungin Kenttäkarhut Ry

Uudenkaupungin Kenttäkarhut ry on koko Uudenkaupungin alueella toimiva yleisurheilun erikoisseura. UKK on perustettu marraskuussa 1999, jolloin usean seuran yleisurheilujaostojen toiminnat yhdistettiin. Jäseniä seurassa on yli 200.

Toimintasuunnitelman mukaisesti seuran tehtävänä on järjestää laadukasta yleisurheilutoimintaa Uudessakaupungissa. Pyrimme vastaamaan lajin kehityksestä ja harrastuksen laajentumisesta koko kaupungissa. Panostamme erityisesti nuorisotoimintaan. Toisaalta tarjoamme samalla halukkaille nuorille mahdollisuuden edetä lajissaan aina kansainväliselle huipulle asti.

Seura järjestää kilpailuja, säännöllisiä harjoitustilaisuuksia eri ikäisille ryhmille eri puolilla kaupunkia, koulutusta sekä kuntourheilu- ja virkistystoimintaa. Tule mukaan toimintaan ja tuo lapsesi liikunnalliseen ja mukavaan harrastukseen. Ajat löytyvät näiltä kotisivuilta (Harjoitustoiminta) ja Uudenkaupungin Sanomien seuratoimintapalstalta.

Yleisurheilun harrastusmahdollisuudet paranivat huomattavasti kun Sorvakon kenttä uudistettuna saatiin käyttöön jo loppukesällä 2001


Hyvä tietää

1. Kenttäkarhujen toimintaan ovat tervetulleita kaikki yleisurheilusta kiinnostuneet lapset ja aikuiset. Ympärivuotinen ohjattu toimintamme sisältää talvikaudella saliharjoituksia ja hallikilpailuja sekä kesällä kenttäharjoituksia, kilpailuja ja leirejä.

Yleisurheilu on monipuolisuutensa takia erinomainen harrastus, jokaiselle löytyy yleensä omat suosikki- lajinsa omien mieltymyksien tai ominaisuuksien mukaan.

Yleisurheilu on yksilöurheilua, jossa voi kilpailla toisia tai itseään vastaan, harjoittelu toteutetaan pääosin joukkue- ja ryhmäharjoitteluna.

2. Yleisurheilu on edullinen harrastus. Omiksi varusteiksi riittävät juoksu- ja verryttelyasu sekä lenkki- tossut ja piikkarit. Käytettyjä piikkareita tai muita urheiluvarusteita kannattaa hakea urheilukentältä löytyvän varustepörssin kautta.

Lajivälineet löytyvät urheilukentältä tai seuralta.

3. Seuran toimintamaksut kaudelle 2016-2017. V.-10 syntyneiltä ja nuoremmilta 50 €, v. -09-04 syntyneiltä 70 €, ja v. -03 syntyneiltä ja vanhemmilta 120 €, sisaralennus on 10 €. Veteraaniurheilijat 120 € tai 0 €.

Toimintamaksu sisältää kaikki seuran järjestämät harjoitukset ja kilpailut syksyn, kevään ja kesän aikana sekä erillisen yleisurheilupassin, joka on pakollinen kaikissa piirin ja liiton järjestämissä kilpailuissa. Lisäksi toimintamaksu sisältää ilmoittautumismaksut kaikkiin SM-, alue- ja piirinmestaruuskilpailuihin sekä seuraotteluihin.

4. Seuran jäsenmaksu vuodelle 2017 on 10 €/jäsen ja 20 €/perhe.

5. Mahdolliset muutokset harjoitusajoissa tai muut tärkeät ilmoitusasiat löytyvät Uudenkaupungin Sanomien seuratoiminta- ja tapahtumia palstoilta.

Muista seurata myös seuramme nettisivuja (www.uudenkaupunginkenttakarhut.fi ja facebook),sinne pyritään laittamaan infoa kaikista tärkeimmistä tapahtumista.

6. Lasten vanhempien panos lastensa urheiluharrastuksiin on ensiarvoisen tärkeää sekä lapsen itsensä, että seuran toimintojen kannalta. Sen takia pyydämmekin vanhemmilta rohkeata mukaantuloa seuramme toimintaan, jokaiselle löytyy varmasti jotakin mielekästä ja hauskaa tekemistä. Halukkaille seura järjestää ohjaaja- koulutusta sekä erilaisia kursseja lajitekniikan saloihin.

7. Muista saapua harjoituksiin ajoissa, jotta verryttelylle ja lämmittelylle jäisi tarpeeksi aikaa ennen suoritusten alkua.

8. Seuran pankkiyhteys on Lounaisrannikon Osuuspankki tili FI11 5491 0220 0244 47

Olemme sitoutuneet päihteettömyyteen seuratoiminnassa:
– linkki päihdepelisääntöihin:
paihdepelisaannot_seuroille_0.pdf (d52ern8bcjglp.cloudfront.net)

Jaa / Tulosta

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on print
Tulosta