12v ja vanhemmat

 

Harjoitukset kesällä 2024:

Harjoitukset 2012 ja aiemmin syntyneille ovat Sorvakon urheilukentällä maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 18.00-19.30. Lisäksi on juoksuharjoitukset perjantaisin klo 16.30-18.00. Lisää tietoa harjoituksista löydät viikoittain päivitettävällä ”harjoitukset”-osiossa/sivulla sekä erikseen paikallislehdessä, Facebook sivuilla ja seuran Whatsupp-ryhmässä.

Harjoittelussa yleisesti tärkeänä osana on monipuolinen lajitaito-osaaminen. Lajitaitojen lisäksi harjoittelut sisältää monipuolista
ominaisuusharjoittelua: nopeus, liikkuvuus, kestävyys ja voimaharjoittelu.

Mukaan tarvitset sisällä sisäpelikengät, ulkona sään mukaisen liikuntavarustuksen, juomapullon ja iloisen mielen!

Harjoituksiin saa aina tulla uutena mukaan ennakkoon ei tarvitse ilmoittautua!

Kun päätät jatkaa harrastusta tulisi jokaisen urheilukoululaisen käydä liittymässä seuran jäseneksi sekä lunastamassa lisenssi suomisportin kautta. Lisenssin hinta kaudelle 2023-2024 on (2011-2016 syntyneet) 29€ sisältää sporttiturvan (sporttiturva on pakollinen harjoituksissa käyville) ja 2010 ja aiemmin syntyneet 39€ (lisenssi on pakollinen harjoituksissa käyville ja jokainen 2010 tai aiemmin syntynyt on velvollinen hoitamaan oman vakuutuksen harrastuksen varalta)

Ohjaajat: Pauliina Aalto, Päivi Aalto, Mea Toivonen, Rania Toivonen ja Jaana Hento

Toimintamaksu: Eri ikäisten toimintamaksut ja niillä saatavat etuudet sekä velvollisuudet löytyvät linkillä: Toimintamaksu | Uudenkaupungin Kenttäkarhut Ry (kenttakarhut.fi)

Urheilijaa velvoitetaan osallistumaan Vakka-kisoihin, seuracup ja PM-kisoihin sekä urheilijaa / huoltajaa mahdolliseen kunniakierrokseen ja toimitsijatehtäviin 3 krt/urheilija/vuosi.
14 v ja vanhempia suositellaan osallistumaan SM-kilpailuihin.

Toimitsijatehtävien laiminlyönnistä toimintamaksut voidaan periä kaksinkertaisina.

Lisäksi kaikki seuramme toiminnassa mukana olevat maksavat seuran jäsenmaksun. Seura laskuttaa sekä jäsenmaksut että kausimaksut, joten tullessasi mukaan toimintaan sinun ei tarvitse itse huolehtia maksuista. Voit myös kokeilla pari kertaa ilmaiseksi jos et ole vielä varma haluatko lähteä mukaan toimintaan.

WhatsApp
Facebook
X
LinkedIn