12v ja vanhemmat

 

Harjoitukset talvella 2023-2024:

Harjoitukset 2011 ja aiemmin syntyneille ovat maanantaisin (juoksu), keskiviikkoisin (Hakametsä) ja torstaisin (Urheilukeskus). Lisää tietoa harjoituksista löydät viikoittain päivitettävällä ”harjoitukset”-osiossa/sivulla sekä erikseen paikallislehdessä, Facebook sivuilla ja seuran Whatsapp-ryhmässä.

Maanantain juoksuharjoitukset ovat yhdessä ryhmässä 2013 syntyneiden kanssa. Keskiviikkoisin harjoittelemme Hakametsän salissa klo 18.00-19.00 erilaisten pelien avulla sekä lihaskuntoa harjoittaen erilaisten harjoitteiden avulla. Torstaisin harjoitukset ovat uudenkaupungin Urheilukeskuksessa klo 18.00-19.00, jossa harjoitellaan jo hieman lajinomaisemmin mahdollisuuksien mukaan sekä erilaisten ominaisuuksien kehittämistä.

Harjoittelussa yleisesti tärkeänä osana on monipuolinen lajitaito-osaaminen. Lajitaitojen lisäksi harjoittelut sisältää monipuolista
ominaisuusharjoittelua: nopeus, liikkuvuus, kestävyys ja voimaharjoittelu.

Mukaan tarvitset sisällä sisäpelikengät, ulkona sään mukaisen liikuntavarustuksen, juomapullon ja iloisen mielen!

Harjoituksiin saa aina tulla uutena mukaan ennakkoon ei tarvitse ilmoittautua!

Kun päätät jatkaa harrastusta tulisi jokaisen urheilukoululaisen käydä liittymässä seuran jäseneksi sekä lunastamassa lisenssi suomisportin kautta. Lisenssin hinta kaudelle 2023-2024 on (2011-2016 syntyneet) 29€ sisältää sporttiturvan (sporttiturva on pakollinen harjoituksissa käyville) ja 2010 ja aiemmin syntyneet 39€ (lisenssi on pakollinen harjoituksissa käyville ja jokainen 2010 tai aiemmin syntynyt on velvollinen hoitamaan oman vakuutuksen harrastuksen varalta)

Ohjaajat: Laura Lehtoruusu (ke), Pauliina Aalto, Päivi Aalto, Sanna Räsänen ja Jaana Hento

Toimintamaksu: Eri ikäisten toimintamaksut ja niillä saatavat etuudet sekä velvollisuudet löytyvät linkillä: Toimintamaksu | Uudenkaupungin Kenttäkarhut Ry (kenttakarhut.fi)

Urheilijaa velvoitetaan osallistumaan Vakka-kisoihin, seuracup ja PM-kisoihin sekä urheilijaa / huoltajaa mahdolliseen kunniakierrokseen ja toimitsijatehtäviin 3 krt/urheilija/vuosi.
14 v ja vanhempia suositellaan osallistumaan SM-kilpailuihin.

Toimitsijatehtävien laiminlyönnistä toimintamaksut voidaan periä kaksinkertaisina.

Lisäksi kaikki seuramme toiminnassa mukana olevat maksavat seuran jäsenmaksun. Seura laskuttaa sekä jäsenmaksut että kausimaksut, joten tullessasi mukaan toimintaan sinun ei tarvitse itse huolehtia maksuista. Voit myös kokeilla pari kertaa ilmaiseksi jos et ole vielä varma haluatko lähteä mukaan toimintaan.

Jaa / Tulosta

Facebook
Twitter
LinkedIn
Tulosta