12v ja vanhemmat

 

Harjoitukset kesällä 2022:

Harjoitukset ovat maanantaisin ja torstaisin Sorvakon yleisurheilukentällä ja sen ympärillä olevalla maastossa. Lisää tietoa harjoituksista löydät viikoittain päivitettävällä ”harjoitukset”-osiossa/sivulla.

Kesällä treenipäivät ja ajankohdat voivat poiketa mm. kisojen mukaan. Niistä ilmoitetaan erikseen paikallislehdessä, Facebook sivuilla ja seuran Whatsapp-ryhmässä.

Harjoittelussa tärkeänä osana on monipuolinen lajitaito-osaaminen. Lajitaitojen lisäksi harjoittelu sisältää monipuolista
ominaisuusharjoittelua: nopeus, liikkuvuus, kestävyys ja voimaharjoittelu.

Harjoituksiin mukaan tarvitset liikuntavarustuksen, juomapullon ja iloisen mielen.

Harjoituksiin voi tulla uutena mukaan koska vaan!

Ohjaajat: Pauliina Aalto 0407552444, Jenni Salminen, Päivi Aalto

Toimintamaksu: Eri ikäisten toimintamaksut ja niillä saatavat etuudet sekä velvollisuudet löytyvät linkillä: Toimintamaksu | Uudenkaupungin Kenttäkarhut Ry (kenttakarhut.fi)

Urheilijaa velvoitetaan osallistumaan Vakka-kisoihin, seuracup ja PM-kisoihin sekä urheilijaa / huoltajaa kunniakierrokseen ja toimitsijatehtäviin 3 krt/urheilija/vuosi.
14 v ja vanhempia suositellaan osallistumaan SM-kilpailuihin.

Toimitsijatehtävien laiminlyönnistä toimintamaksut voidaan periä kaksinkertaisina.

Lisäksi kaikki seuramme toiminnassa mukana olevat maksavat seuran jäsenmaksun. Seura laskuttaa sekä jäsenmaksut että kausimaksut, joten tullessasi mukaan toimintaan sinun ei tarvitse itse huolehtia maksuista. Voit myös kokeilla pari kertaa ilmaiseksi jos et ole vielä varma haluatko lähteä mukaan toimintaan.

Jaa / Tulosta

Facebook
Twitter
LinkedIn
Tulosta