pm-viesteistä menestystä seuralle!

Tiistaina Salossa ja torstaina Raisiossa juostiin Varsinais-Suomen viestien piirinmestaruuksista. Tiistaina juoksivat 13- ja 15-vuotiaat Salossa, seuran joukkueita ei ollut mukana. Torstaina sen sijaan Kenttäkarhut nostivat päätään ja olivat illan paras Vakka-Suomalainen seura piirin isojen seurojen joukossa.

Parhaiten menestyivät 11-vuotiaiden poikien joukkue, joka nappasi pronssia pitkässä 4x600m viestissä. Lyhyessä 4x50m viestissä ei jääty kauas mitalista sillä pronssi juostiin muutaman sadasosan nopeammalla ajalla mitä ukk joukkue ja sijoitus hienosti neljäs. 11-vuotiaiden poikien joukkueessa juoksivat Aleksi Lehtoruusu, Lauri Helen, Eemil Hatakka ja Rafael Raitanen joista jokainen on vasta 10-vuotias.

Seuran 9-vuotiaat pojat taisteli myös mitalisijoista, mutta monen erän pikaviestitkisat ei sadasosiltaan ollut ukilaisten puolella. Pojat voittivat eränsä selkeästi, joka riitti lopulta kuudenteen sijaan heti suurten seurojen joukkueiden jälkeen. Pitkässä viestissä sijoitus oli seitsemäs kovien osuuskampoaiöujen jälkeen. Poikien joukkueessa juoksivat Oliver Hatakka, Rufus Raitanen, Mikael Skön ja Elias Helminen.

11-tyttöjen joukkue sijoittui pika- sekä pitkässä viestissä sijalle 14. Joukkueita pikaviestissä oli viiden alkuerän verran, joten hieno saavutus joukkueelta edelleen suurten seurojen joukossa. Tyttöjen joukkueessa juoksivat Julia Duong, Heidi Helen, Alice Osima ja Hertta Karhu.

WhatsApp
Facebook
X
LinkedIn