Kova kolmikko mukana heitto-otteluissa – Silja Kosonen, Jatta-Mari Jääskeläinen ja Heta Tuuri kilpailevat Sorvakossa

Tulevana sunnuntaina Kenttäkarhut järjestää perinteiset heitto-ottelut Sorvakon ja Kalannin urheilukentällä. Osallistujamäärä on runsas, sillä osallistujia on ennakkoon ilmoittautunut lähes 110 urheilijaa.

Otteluja on tarjolla 9-vuotiaista aina aikuisiin saakka. Juniorisarjoissa ilmoittautuneita on maan kärkinimiä ikäluokissaan useita mm. 17 sarjassa heittävä Kiia Mäkinen joka oli edustamassa Suomea nuorten arvokisoissa muutama viikko sitten.

Nimekkäimmät osallistujat löytyvät kuitenkin lopulta naisten heitto-ottelusta sillä mukana on olympiafinaalissa viidenneksi moukarissa sijoittunut Turun Urheiluliiton Silja Kosonen. Siljalle tulee kilpakumppaneiksi seuratoverit keihäänheittäjä Jatta-Mari Jääskeläinen ja korkeushyppääjä Heta Tuuri. Molemmat ovat tämän vuoden EM-edustajia sekä useiden vuosien SM-mitalisteja. Moni odottaa mielenkiinnolla miten välineet lentävät Jatta-Marin ja Hetan käsistä, Silja kun on muutaman kerran ollut aikaisempina vuosina mukana heitto-otteluissa. Lisäksi kisassa on mukana seuran oma edustaja Pauliina Aalto.

Kisoja voi tulla seuraamaan klo 10 alkaen Kalannin kentälle jossa heitetään moukari- ja painoheittolajit. Sorvakossa sen sijaan kisataan kiekonheiton, kuulan työnnön ja keihään heiton suoritukset. Kusat jatkuvat aina iltaan asti joten mielenkiintoa riittää koko päivälle.

Silja Kosonen, Jatta-Mari Jääskeläinen ja Heta Tuuri antavat välineille kyytiä sunnuntain heitto-ottelussa.

WhatsApp
Facebook
X
LinkedIn