Heinosen sisarukset ja Emma Helminen putsasivat mitalipöytää piirinmestaruuskisoissa Raisiossa

Viikonloppuna 30.7.-1.8.2022 mittelöitiin 9-15-vuotiaiden piirinmestaruuksista Raisiossa. Lomakauden loppuvaiheella pidetyissä kisoissa oli mukana kymmenkunta Kenttäkarhulaista hyvällä menestyksellä. Menestyksekkäimmän potin saalisti tyttöjen 14-vuotiaiden sarjassa kilpaileva Emma Helminen joka voitti mestaruuden neljällä lajissa. Emman mestaruudet tulivat 80m aitajuoksussa, 300m aitajuoksussa sekä saman matkan sileällä sekä 800m:llä. Emman mestaruuksista kaksi tuli omilla henkilökohtaisilla ennätyksillä 300m sileällä sekä aidatulla matkalla.

Lisää menestystä tuli heittolajien puolella kun kova Heinosten sisaruskatras pääsi vauhtiin. Poikien 14 sarjassa Joonas Heinonen voitti mestaruudet kuulassa, kiekossa ja moukarissa tehden jokaisessa henkilökohtaisen ennätyksensä. Pikkuveli Frans ei kovin paljoa huonommaksi jäänyt sillä mestaruudet hänelle vuotta nuorempien sarjassa kuulassa ja moukarissa sekä kiekosta hopeaa. Frans onnistui parantamaan henkilökohtaisia ennätyksiään kiekossa ja kuulassa. Veljesten sisko Senni kisasi 12-vuotiaiden sarjassa ja voitti mestaruudet kiekossa, kuulassa ja moukarissa ja oli keihäänheiton seitsemäs. Senni kohenteli henkilökohtaisia ennätyksiään niin ikään kiekossa, kuulassa ja keihäässä. Heinosten perheen nuorin kisoihin osallistunut vasta 8-vuotias Sulo osallistui 9-vuotiaiden sarjaan ja onnistui nappaamaan kuulantyönnön pronssia omalla uudella ennätyksellään.

Kenttäkarhujen mitalisaldoa täydensivät vielä Iisak Vainio 12-vuotiaiden poikien 60m hopealla sekä korkeushypyn pronssilla. Vuotta vanhemmissa Gabriel Raitanen nappasi pronssia korkeushypystä. Gabrielin sisko Villiina taisteli hyvin 11-vuotiaiden korkeushypyssä hypäten ennätyksensä 128cm joka oli sama tulos kuin kisan hopeasijalle yltäneellä urheilijalla, mutta harmittavaisesti pudotukset ratkaisivat paremmuuden ja Villiinan sijoitus niukasti neljäs mitaleiden ulkopuolella. Finaaleissa nähtiin lisäksi useita Kenttäkarhulaisia ja lukuisa liuta omia henkilökohtaisia ennätyksiä. Onnittelut viikonlopun kisoissa pärjänneille ja tsemppiä loppukauden kisoihin!

Alapuolella olevan linkin kautta pääsee katsomaan kisojen kaikki tulokset

Emma Helminen voitti neljä mestaruutta
Heinosen sisarukset Joonas, Frans, Senni ja Sulo keräsivät mahtavan mitalisaaliin heittolajeista