Iisakille ja Sennille menestystä aluehuipentumassa

Nokialla kisattiin lauantaina 19.8. Kesän 13-vuotiaiden aluehuipentuma. Huipentumaan ansaitaan paikka oman piirin piirinmestaruuskisoista sijoittumalla viiden parhaan joukkoon yhteenlasketuista 12- ja 13-vuotiaiden sarjoista. Kenttäkarhuilta osallistumisoikeuden ansaitsivat 13-vuotiaat Iisak Vainio ja Senni Heinonen. Jokainen aluehuipentumaan osallistuva sai kisata korkeintaan kahdessa saavuttamassaan yksilölajissa.

Huipentuma sujui pääosin loistavasti sillä Iisak paineli 60m aitajuoksussa hopeasijalle tiukan kamppailun myötä. Virallisia aikoja ei juoksijoille saatu teknisistä ongelmista johtuen, mutta maalikameran myötä sijoitukset saatiin selville. Iisak oli toisessa lajissaan pituushypyssä hienosti neljäs häviten pronssisijan vain kuudella sentillä Laitilan Jyskeen Noel Raiskinmäelle.

Heittopuolella seuran värejä edustanut Senni onnistui kuulantyönnössä lähelle ennätystään 11.07m sijoittuen hienosti neljänneksi. Harmitusta tuli kiekonheitossa kun Sennille sattui ”työtapaturma” ja kolmella ensimmäisellä ei tulosta pöytäkirjaan.

Hienoa tekemistä jälleen seuran nuorilta isoissa kisoissa!

Aluehuipentuman tulokset on luettavissa alla olevasta linkistä:

https://www.tilastopaja.eu/fi/db/tulokset.php?CID=96103

WhatsApp
Facebook
X
LinkedIn