Ilahduttava osallistujamäärä pm-sisulisämaastoissa!

Maanantaina vapun aatonaattona juostiin ja ratkottiin Kalannin tutulla pururadalla Varsinais-Suomen sisulisäikäisten 9-13v piirinmestaruudet maastojuoksussa. Maastokisoihin oli ilmoittautunut ilahduttavan paljon juoksijoita koko Varsinais-Suomen alueelta joka sarjaan kun lähes kaikissa ikäryhmissä oli parisenkymmentä juoksijaa tai yli. Suurin osa juoksijoista tuli perinteisistä isoista seuroista Turusta ja sen ympäryskunnista. Hyvin oli kuitenkin Vakka-Suomalaiset pienemmät seuratkin edustettuina ja muutamia mitaleja meni myös Jyskeelle, Vankalle ja Kenttäkarhuille.
Kenttäkarhujen ainokainen mitali saavutettiin P10 sarjan joukkuekisasta josta Eemil Hatakka, Rafael Raitanen ja Aleksi Lehtoruusu saavuttivat hopeaa. Yksilökisassa pojat sijoittuivat tasaisesti Eemilin ollessa 6., Rafael 7. ja Aleksi 11.
Parhaan yksilösijoituksen juoksi P12 sarjassa Aaron Lehtoruusu, joka oli kisassaan 5. T10 sarjassa kisanneet Mai Vuorenpää ja Linnea Hento sijoittuivat sijoille 15. ja 17.
Kenttäkarhuilla oli joukkue myös P9 sarjassa joka sijoittui joukkuekisassa 6. Joukkueessa juoksivat Rufus Raitanen, joka oli yksilökisassa 20., Elias Helminen yksilökisan 22. ja Oliver Hatakka yksilökisan 23.
T11 sarjassa Kenttäkarhujen joukkue sijoittui 5. Joukkueen muodostivat Tilda Sarametsä, Alice Osima ja Julia Duong. Yksilökisassa tytöt juoksivat sijoille 20., 22. ja 23.
Hieno ilta seuran junioreilta; vaikka palkintokorokesijoja ei niin hätyytelty, oli pm-maastoissa yhteensä 12 seuran juoksijaa, mikä on hieno parannus aiempiin vuosiin nähden.

10-vuotiaat pojat Rafael Raitanen, Aleksi Lehtoruusu ja Eemil Hatakka saavuttivat joukkuekisan hopeaa pm-maastoissa