Kenttäkarhuille menestystä sekä nuorten EM-kisoista että viikonloppuna käydyistä Kalevan kisoista

Kenttäkarhujen Elina Kinnunen kilpaili nuorten 17-vuotiaiden EM-kilpailuissa Tbilisissä Georgiassa 16.-17.7.2016. Huikean taistelun jälkeen Elina voitti keihäänheiton EM-pronssia uudella SE-tuloksella 57,40 m. Kilpailun voitti Arianne Duarte Morais (NOR) Euroopan ennätystuloksella 60,89 m. EM-hopealle sijoittui Italian Carolina Visca tuloksella 59,10 m.

Niin ikään Kenttäkarhut jatkuivat hyvää menestystä viime viikonloppuna Oulun Raatin stadionilla pidetyissä Kalevan Kisoissa.

Kenttäkarhujen Tara Tuominen sijoittui naisten kuulantyönnössä neljänneksi omalla ennätystuloksellaan 14,67 m, jääden harmittavaisesti vain neljän senttimetrin päähän mitalista. Valtteri Välimäki hyppäsi hienosti kuudenneksi tuloksella 200 cm. Ilona Välimäki ahkeroi kisoissa kaksi juoksumatkaa; sekä naisten 1500 m että 5000 m. 1500 m:llä Ilonan aika oli 4.47,10 ja sijoitus yhdestoista. 5000 m:llä Ilonan aika 18.48,09 oli tämän kauden paras, jolla sijoitus olii kolmastoista. Elina Kinnunen oli mukana naisten keihäänheitossa, jossa hänen tuloksensa oli 43.08 m ja sijoitus 16:sta. Raision Kuulaa edustava, Kenttäkarhujen valmennustiimiin kuuluva Pauliina Aalto heitti naisten kiekkoa lukemiin 45,56 m ja sijoittui finaalissa 8:nneksi.

Kenttäkarhut onnittelee urheilijoitaan ja toivottaa hyvää menestystä vielä kauden kilpailuihin!