Kenttäkarhujen urheilijoiden palkitseminen 3.12.2021

Kuluvanakin vuonna jouduimme supistamaan puurojuhlan palkintojen noutotilaisuudeksi edellisen vuoden tapaan koronasta johtuen. Urheilijoittain esille asetetut palkinnot kukin urheilija haki Vahteruksen salista, josta mukaan sai vielä pienen piparipussin mehuineen matkaevääksi.

Seuran parhaaksi miesurheilijaksi valittiin korkeushyppääjä Valtteri Välimäki ja naisurheilijaksi keihäänheittäjä Elina Kinnunen. Valtteri ylsi halli SM-kilpailuissa hopealle (209 cm) ja oli Kalevan kisojen seitsemäs. Elina puolestaan ylsi SM22 kisoissa hopealle, oli Kalevan kisojen finaalissa kymmenes sekä EM22 kilpailujen kymmenes. Elina Kinnunen palkittiin myös seuran parhaana SM22 kisakävijänä. Lisäksi hänet palkittiin 22-vuotiaiden Suomen halliennätyksestä, jolla (55,34 m) hän on myös naisten kaikkien aikojen hallitilaston neljännellä sijalla.

14-19 -vuotiaiden junioriurheilijoissa parhaana palkittiin Rania Toivonen. Rania ylsi oman ikäluokkansa SM-kilpailussa pronssille kiekonheitossa ja on suomen tilastossa yhdeksäntenä omassa ikäluokassaan.

9-13 -vuotiaissa parhaina poika- ja tyttöurheilijoina palkittiin Joonas Heinonen ja Emma Helminen. Molemmat ovat korkealla myös kansallisella tasolla, Joonas neljäntenä moukarinheitossa ja Emma 200 m aitajuoksussa yhdeksäs.

Aikuisurheilijoiden parhaana palkittiin kiekonheittäjä Pauliina Aalto, joka heitti ikäluokkansa SE-tuloksen 50,25 m ja oli neljäs Kalevan kisoissa.

Seuratyöntekijänä palkittiin Maarit Kokko, joka on toiminut ansiokkaasti usean vuoden ajan lasten urheilukoulun vetäjänä.

Atte Sormunen, Joonas Heinonen, Frans Heinonen sekä Emma Helminen palkittiin seuraennätysten saavuttamisesta.

Alle 13-vuotiaissa palkittiin ikäluokittain parhaat urheilijat, joita tänä vuonna olivat Taimi Laiho (T9), Aaron Lehtoruusu ja Oliver Aalto (P9), Senni Heinonen (T11), Iisak Vainio (P11), Emma Helminen (T13) ja Joonas Heinonen (P13).

Seura palkitsee vuosittain myös vuoden tsempparin positiivisen asenteen, kovan yrittämisen sekä tsemppaavan toiminnan ansiosta. Tämän vuoden tsempparipalkinto ojennettiin Venla Lorjolle.

Vuoden viestijoukkueena palkittiin 13-vuotiaiden tyttöjen pm-kisoissa taistellut joukkue, jossa juoksivat Emma Helminen, Alisa Sormunen, Fiina Sarametsä ja Iida Lalla.

Lisäksi seura palkitsi vanhemmat urheilijat stipendein kesällä hankitun menestyksen perusteella. Myös seuran mestaruuskisoista palkittiin mitaleilla ikäluokittain viisi parasta kussakin lajissa.

Seura on vuosittain palkinnut kaikki sisulisäikäiset aktiiviset harjoituksissa kävijät sekä kilpailuissa luokkatuloksia saavuttaneet urheilijat, joita tänä vuonna oli muutama enemmän edellisvuoteen verrattuna. Urheilijat olivat hienosti urheilleet selkeästi useammassa lajissa kuin aikaisempina vuosina ja näin ollen luokkatuloksista kertyvä pistepotti oli lähes jokaisella urheilijalla kasvanut aikaisempiin vuosiin verrattuna.

Nimilista kaikista palkituista:
Aalto Oliver
Aalto Pauliina
Heinonen Frans
Heinonen Joonas
Heinonen Senni
Heinonen Sulo
Helminen Emma
Hyvönen Ami
Isomäki Elsi
Jussila Janette
Kinnunen Elina
Kokko Maarit
Laihi Elli
Laiho Taimi
Laine Emma
Laine Juuso
Lalla Iida
Lehtoruusu Aaron
Lorjo Iida
Lorjo Venla
Markela Alma
Pohjalainen Iida
Poutia Elias
Sarametsä Fiina
Sarametsä Liinu
Sarametsä Tilda
Sormunen Alisa
Raitanen Gabriel
Raitanen Villiina
Toivonen Mea
Toivonen Rania
Vainio Iisak
Vuorela Nuppu
Vuorenpää Robin
Välimäki Valtteri

Kenttäkarhut onnittelee palkittuja.

WhatsApp
Facebook
X
LinkedIn