Kenttäkarhut isännöivät runsaslukuisia Vakka-otteluita!

Keskiviikkona 7.8. Kenttäkarhut isännöivät Vakka-Suomen mestaruus moniotteluja. Sää suosi vaikka alkujaan näyttikin taivas tummalta. Kisoissa oli kaikkiaan 70 ottelijaa ja 293 lajisuoritusta nähtiin illan aikana. Henkilökohtaisia ennätyksiä nähtiin monen urheilijan taholta.

Kenttäkarhuilta otteluissa oli mukana kaikkiaan kahdeksan urheilijaa, joista puolet suorittivat ottelun ensimmäistä kertaa urillaan. Nuorimmissa tytöissä (9V) mukana olivat 7-vuotias Emma Hänti sekä 8-vuotias Ellen Vuorinen. Molemmat suoriutuivat otteluista loistavasti ja omia ennätyksiä kirjattiin mm. Ellenillä pituushypyssä ja juoksussa. Tytöt sijoittuvat kokonaisottelussa Ellen sijalle 12. ja Emma sijalle 14. Molemmat tekivät otteluennätyksen kisassa.

11-vuotiaiden tyttöjen ottelussa olivat seuraa edustamassa Hertta Karhu, Julia Duong ja Tilda Sarametsä. Julia ylsi mitaleille ollen kokonaisottelussa neljäs kokonaispisteillä 682. Tilda sijoittui sijalle 10. pistein 554 ja juuri yleisurheilukipinän saanut ja lajin aloittanut juoksija- ja hyppylupaus Hertta sijalle 13. pisteillä 499. Kaikki kolme tyttöä tekivät omat ennätyksen moniottelussa. 9- ja 11-vuotiaiden sarjoissa palkitaan viisi parasta.

Poikien puolella 9-sarjassa Elias Helminen oli 3-ottelun kolmas ja hänen kaulaansa ripustettiin pronssimitali pisteillä 570. Eliaksen pisteet olivat uudet ennätyspisteet. P11 sarjassa Aleksi Lehtoruusu otteli piste-ennätyksensä 614 pistettä sijoittuen juuri mitalisijojen ulkopuolelle ollen kuudes. Iisak vainio otteli 5-ottelun ensimmäistä kertaa tämän kesän aikana ja pisteitä kertyi lopulta 1353, jota lähdetään korottamaan parin viikon päässä kisattaviin sm-otteluihin.

Vakka-otteluiden kaikki tulokset on luettavissa alapuolella olevasta linkistä:

11-vuotiaiden tyttöjen 60m startti, jossa mukana Kenttäkarhujen Tilda Sarametsä radalla seitsemän