Kunniakierros-tapahtuma keräsi ilahduttavasti väkeä Sorvakkoon

Kunniakierros-tapahtuma 2016 järjestettiin lauantaina 11.6. Sorvakon urheilukentällä.

Ohjelmassa oli lapsille stunt-rata, nuorisojärjestöjen haasteviesti, masstojuoksujen palkintojen jako sekä toki myös 60 minuutin Kunniakierros-juoksu. Stunt-radalla lapset päsivät haastamaan itseään monipuolisesti; oli tasapainoilua, pallon heittämistä ja potkimista, esteen alitusta ja ylitystä jne. Palkinnoksi lapset saivat suorituksestaan trip-mehun.

Kenttäkarhut olivat haastaneet kaupungin nuorisojärjestöt 4x100m viestijuoksuun. Kenttäkarhujen lisäksi joukkueet tulivat Kalannin Vankasta sekä Uudenkaupungin Pallokerhosta. Myös lapset saivat osallistu viestijuoksuun. Tänä vuonna voiton vei UPK, toiseksi tuli Kenttäkarhut ja kolmanneksi Vankka. Kenttäkarhut haluavat kiittää Vankkaa ja UPK:ta haasteen vastaanottamisesta, teitte tapahtumasta entistäkin paremman.

Kunniakierros-juoksu starttasi klo 13.00. Kenttää lähti kiertämään runsas joukko sekä junioreita että aikuisia. Tänä vuonna Kenttäkarhut halusivat palkita aktiivisimman yrityksen kesä-olympialaisilla (tyky-pvä). Palkinnon voitti Vahterus Oy. Paras asu-palkinnon voittajakaan ei jäänyt epäselväksi. Tapahtuman värikkäimmät asut löytyivät kahdelta pelleltä, jotka innostivat ja tsemppasivat juoksijoita koko 60 minuutin ajan.

Kenttäkarhut haluavat kiittää kaikkia tukijoitaan (yksityiset ja yritykset) lasten liikunnan tukemisesta. Iso kiitos junioreillemme, vanhemmille sekä toki tapahtumajärjestäjille! 

Ensi vuonna tullaan taas, Kunniakierros 2017!

(Kuvia tapahtumasta voi käydä katsomassa Kenttäkarhujen facebook-sivulla!)

WhatsApp
Facebook
X
LinkedIn