Kunniakierros -tapahtuma tänä lauantaina 11.6.2016

Jo 35. Kunniakierros-tapahtuma järjestetään lauantaina 11.6.2016 Sorvakon urheilukentällä.

Kunniakierros-tapahtuma on valtakunnallinen Suomen Urheiluliiton ja sen jäsenseurojen yhteinen varainkeruukampanja. Kunniakierroksen ideana on haastaa seuraväki keräämään tukijoita yrityksiltä tai yksityishenkilöiltä. Keräys huipentuu seuran yhteiseen Kunniakierros-juoksuun, jossa lähtölaukauksen jälkeen kuntoillaan hyvässä hengessä tunnin ajan kenttää ympäri.

Tänä vuonna Kenttäkarhut on halunnut tehdä Kunniakierros-tapahtumasta koko kaupungin yhteisen liikuntatapahtuman. Tapahtuma starttaa klo 12.00 lasten liikuntarasteilla Sorvakon urheilukentän viheriöllä. Kenttäkarhut ovat haastaneet kaupungin muut nuorisojärjestöt 4 x 100m viestijuoksuun, joka starttaa klo 12.30. Kunniakierros-juoksu, johon jokaisella kaupunkilaisella on mahdollisuus osallistua, ammutaan liikkeelle klo 13.00.

Kunniakierros-tapahtumaan voi osallistua joko antamalla tukensa junioreillemme tai lähteä itse yksin tai kaveriporukassa nauttimaan liikunnan riemusta yhdessä muiden kaupunkilaisten kanssa. Myös yritykset voivat tukea työntekijöidensä työhyvinvointia maksamalla heidän ”osallistumismaksunsa” tukirahana tapahtumaan .

Junioreille tukensa voi antaa ns. kierrosmaksuna, jolloin jokaisesta kierretystä kierroksesta tukija maksaa 2 €. Tapahtumaa voi tukea  myös itse valitsemallaan summalla, pienin tukisumma on 15 €. 

 

Tapoja osallistua lasten liikunnan tukemiseen on siis monia:

– Seuran omat juniorit keräävät itselleen tukijoita ja juoksevat Kunniakierros-juoksussa mukana (kierrosmaksu tai itse valittu summa).

– Kuka tahansa kaupunkilainen voi lähteä yksin tai yhdessä kaverin kanssa kuntoilemaan tapahtumaan. Tukisumma on silloin ns. osallistumismaksu (15€) tapahtumaan, jonka Suomen Urheiluliitto laskuttaa myöhemmin.

– Kenttäkarhut haastaa myös kaikki paikalliset yrtykset tukemaan omien työntekijöidensä työhyvinvointia. Tällöin kuntoilijana toimii yritys ja tukisumma määräytyy työntekijöiden osallistumismäärän mukaan (15€ / työntekijä). Kenttäkarhut palkitsee aktiivisimman yrityksen kesäolympialaisilla kesän aikana 2016.

(Suomen Urheiluliitto laskuttaa tukisummat tapahtuman jälkeen.)

 Tapahtuman paras asu palkitaan, tulet sitten yksin tai kaveriporukassa 🙂

 

LÄHDE SIIS MUKAAN, tehdään tapahtumasta yhdessä yksi kesän kohokohdista!

Tapahtumassa jaetaan myös UKK-Siistii-maastojen palkinnot sekä seuran maastomestaruuskilpailuiden palkinnot.

 

Lisätietoja voi kysellä Sinikka Kontu puh, 044 742 7011 tai sähköposti sinikka.kontu@vahterus.com

WhatsApp
Facebook
X
LinkedIn