Nuorilla Kenttäkarhuilla menestystä ja omia ennätyksiä 15-9v. Pm-kisoissa 6-7.8.2016 Turun Paavo Nurmi stadionilla

Uudenkaupungin Kenttäkarhut oli liikkeellä  yhdeksän nuoren voimin tämän vuoden 15-9 vuotiaiden piirinmestaruuskilpailuissa Turun Paavo Nurmi Stadionilla 6-7.8.2016. Mukana olivat tytöistä Iiris Kuusjärvi T/14-sarjassa, Julia Saarinen T/12-sarjassa, Mea Toivonen ja Aino Karsila T/11-sarjassa sekä Rania Toivonen ja Liisa Palola T/10-sarjassa. Pojista kilpailuihin osallistui Jermu Vihmakoski P/13-sarjassa,Mauno Palola P/12-sarjassa ja Joonas Heinonen P/9-sarjassa.

Nuoret olivat  tulleet Turkuun huikealla taisteluasenteella. Omia ennätyksiä tehtailtiin kautta linjan, sokerina pohjalla Mean kotimainen kärkiaika ja kaikkien aikojen 8. paras aika T11/ 60m aitajuoksussa. Nuorilla oli lajivalikoimissaan heille kilpailuissa täysin korkkaamattomia lajeja kuten seiväs ja kolmiloikka, joissa myös tuli menestystä. Tämä kertoi paljon ryhmän ennakkoluulottomuudesta.

Mitalisaldokin oli tänä vuonna hämmästyttävä, 5 kultaa, 8 hopeaa, 3 pronssia. Pojista kaksi ylsi mitaleille. Jermu voitti sekä 60m:n että 200m:n aitajuoksun ja kolmiloikan. Mauno otti 60m:llä hopeaa. Tytöistä mitaleilla oli Mea, kultaa 60m:n aidoissa ja hopeaa 60m:llä, keihäässä ja 150m:llä. Julia hopeaa 60m:llä ja tonnilla. Aino hopeaa tonnilla ja pronssia seipäässä. Rania kultaa korkeudessa, hopeaa seipäässä, ja pronssia kiekossa ja keihäässä.

Onnittelut kaikille nuorille Kenttäkarhuille itsensä haastamisesta ja hienoista suorituksista.

http://www.tilastopaja.net/fi/db/tulokset.php?CID=31852

WhatsApp
Facebook
X
LinkedIn