Piirinmestaruusotteluilla avattiin virallinen kisakausi 2023

Kesän 2023 kilpailukausi maastojuoksujen jälkeen on nyt kentän puolella myös avattu. Kenttäkarhujen viisi urheilijaa avasi kisakauden eilen helatorstaina hienolla Turun Paavo Nurmi stadionilla pm-sisulisäotteluiden merkeissä. Kylmä ilma ei haitannut kisailijoita sillä aurinko paistoi ja hymy oli suupielissä kun pitkän talvikauden jälkeen pääsi vetämään piikkarit jalkaa ja näkemään kavereita muista seuroista. Ja voisiko kisakausi paremmin alkaakaan kun omilla henkilökohtaisilla ennätyksillä. Jokainen kenttäkarhulainen teki oman uuden ennätyksen ottelun kokonaispisteissä ja lisäksi päivän aikana lajienkkoja tuli muutamia mm. 13-vuotiaan Iisakin 60m aitajuoksussa ja kuulantyönnössä.
Kenttäkarhulaisista mukana olivat P13 sarjassa Iisak Vainio sijoittuen viidenneksi, P11 sarjassa sekä Aaron Lehtoruusu sijoittuen myös viidenneksi että Oliver Haanpää joka sijoittui seitsemänneksi. 9-sarjassa oli osallistujat sekä tytöissä että pojissa ja tyttöjen puolella Linnea Hento nappasi sijan 25. ja poikien puolella Aleksi Lehtoruusu otteli sijalle 11. Hienot sijoittukset myös nuoremmilla urheilijoilla kun tiedetään että osallistujia on useita kymmeniä molemmissa sarjoissa. Näillä kisakauden aloituksilla on hyvä lähteä jatkamaan kesää ja kohti seuraavia kisoja. Kesän ensimmäiset ottelutulokset on luettavissa alapuolella olevasta linkistä: