Rinkimaraton 12.1.2019

Tässä linkki tuloksiin ja livetuloksiin:

 

http://www.resultfellows.com/2019/uusikaupunki

 

Perinteinen rinkimaraton juostaan VahterusRingin kuntoputkessa la 12.1.2019 klo 11:00. Mutta tulethan kuitenkin paikalle ajoissa, viimeinen mahdollisuus jälki-ilmoittautumiselle paikan päällä klo 10:00.

Juoksu tapahtuu VahterusRingin kuntoputkessa, jossa pääosin asfalttipinta kilometrin mittaisella radalla. Rata on pehmustettu muovimatoin muutaman sadan metrin matkalta. Rata sisältää nousuja ja laskuja, kokonaisnousun ollessa noin 15 metriä kierroksella. Kyseessä on siis virallisesti mitattu kilometrin mittainen ”ympyrän” muotoinen rinki, jossa lämpötila on noin +9 astetta.

Lähtö kaikille matkoille tapahtuu merkityiltä paikoilta yhteislähtönä. Tapahtumassa on sähköinen ajanotto, josta Live tulokset nähtävissä myös netissä. Reaaliaikaiset väliajat nähtävissä valkokankaalta jokaisella kierroksella. Luennan helpottamiseksi väliaikoja myös huudellaan juoksijoille juoksun edetessä. 

Reitin varrella yksi juottopiste, josta saatavana vettä, sekamehua, kuntojuomaa, banaania, suolakurkkuviipaleita ja rusinoita. Tankkausmahdollisuus on siis kilometrin välein. Juoksun lopuksi kahviossa tarjolla teetä, kahvia ja sämpylöitä.

Tapahtumaan osallistujille jaetaan varmistuksen yhteydessä kirjekuoret, jotka sisältävät numerolaput ajanottozippeineen, osallistumismitalin sekä kahvilipun.

Kuntoputken yhteydessä on puketumistilat, suihku ja vessat vapaasti käytettävissä. Reitin varrella ei ole erillisiä WC-tiloja, vaan tarvittaessa hyödynnetään putken kiinteitä WC-tiloja.

Palkinnot jaetaan matkojen (N/M maraton, N/M 1/2-maraton, N/M 10 km) voittajille heti maaliintulon jälkeen.

N/M17 (5 km) ja P/T15 (5 km) sarjoissa jaetaan palkinnot molempien sarjojen voittajille.

Maaliintulon jälkeen numerolaput ajanottozippeineen poistetaan noin 20 metrin etäisyydellä maalista, jotta vältetään tarpeettomat aikakirjaukset.

Kilpailukalenterissa olevat kilpailutiedot löytyvät seuraavalla linkillä: https://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=23301

Tarkempia tietoja VahterusRingin osalta löytyy seuraavalla linkillä: http://www.vahterusring.fi/

Tulokset julkaistaan kahvion seinällä, paikallislehdessä, Uudenkaupungin Kenttäkarhujen kotisivuilla sekä mahdollisesti myös Juoksija-lehdessä. Live- ja lopullisten tulosten linkki ilmoitetaan myöhemmin. 

HUOM!        ILMOITTAUTUMISET NORMAALIHINNALLA VIELÄ 10.1.2019 AIKANA.

Jaa / Tulosta

Facebook
Twitter
LinkedIn
Tulosta