Seura palkitsi urheilijoitaan!

Uudenkaupungin Kenttäkarhut juhlistivat mennyttä kauttaan vuosikymmenten perinteitä noudattaen puurojuhlan merkeissä. Tilaisuuden alkuun syötiin joulupuuroa paikallisen yhtyeen Trio Laturin taustamusiikin soidessa.

Tilaisuuden avasi seuran puheenjohtaja Laura Lehtoruusu, joka puheessa kiitti niin itse urheilijoita ja heidän vanhempiaan ja tukijoita kuin kallisarvoisia vapaaehtoisia, jotka erityisesti kesällä ovat aktiivisesti auttamassa seuran toimintaa ja auttavat kilpailuiden järjestämisessä. Oman kiitoksen sai myös seuran johtokunta hyvästä yhteistyöstä ja eteenpäin menemisestä. Puheen päätteeksi puheenjohtaja kiitti tuhansia talkootunteja vuosien ajan seuran eteen töitä tehnyttä Reino Kinnusta ja palkitsi hänet seuran vuoden seuratyöntekijänä.

Tilaisuudessa palkittiin kesän aikana menestyneitä urheilijoita niin luokkatulosten perusteella kuin SM- ja pm-kisojen menestyksestä. Seuran vuoden tyttöurheilijaksi valittiin Senni Heinonen ja poikaurheilijaksi Sulo Heinonen. Vuoden nuorisourheilijat olivat Rania Toivonen sekä Frans Heinonen ja vuoden naisurheilija Pauliina Aalto. Iisak Vainio palkittiin erityisen hienosta monipuolisesta kehittymisestä useassa lajissa ja 9-vuotiaat pojat kesän hienoista viestijuoksuista.

Tilaisuus päätettiin Trio Laturin hienoon musiikkiesitykseen sekä kahvin ja makean nauttimiseen. Kiitoksen sai vielä vuosia seuran kioskitoiminnasta ja tämänkin tilaisuuden ruokatarjonnasta vastannut Pirkko Havanko.

9-vuotiaat pojat palkittiin hienoista viestijuoksuista kesän aikana sekä etenkin pm-kisojen pitkän viestin mitalista. Pojat vasemmalta Rufus, Elias, Rafael ja Aleksi

WhatsApp
Facebook
X
LinkedIn