Seuracup ll kisattiin Mynämäellä

Aurinkoinen sää siivitti urheilijoita hyviin tuloksiin Seuracup:n toisessa osakilpailussa Mynämäellä. Seuran sinisävyinen kisa-asu näkyi mukavasti usean lajin kärkikahinoissa. Voittoihin ylsivät T9 sarjan pituudessa Linnea Hento muutaman sentin erolla hopeasta. Emma Helminen voitti selkeästi T15 sarjan 300m ja yhtä selkeän voiton vei N17 sarjan keihään heitossa Mea Toivonen. Poikien puolella mestaruuksiin ylsivät P13 sarjassa kisailleet Iisak Vainio 60m aitajuoksussa sekä Frans Heinonen kuulan työnnössä. Lisäksi useat seuran urheilijoista ylsivät mitaleille jotka on nähtävillä jutun alapuolella olevasta tuloslinkistä.

Kisaillan ratalajien osalta käynnisti kuitenkin 1000m kävely, johon seuran Robin Vuorenpää uskaltautui ennakkoluulottomasti matkaan ensimmäistä kertaa elämässään. Uusi lajikokeilu kannatti sillä sijoituksena oli 11-vuotiaiden poikien sarjassa hieno hopea sija.

Illan hauskinta antia oli ehdottomasti viestijuoksut, jotka tällä kertaa juostiin pitkien matkojen muodossa. Seura sai kokoon kaksi joukkuetta ja molemmat joukkueet ylsivät palkintopallille. Sekajoukkueina kirmanneet 9-vuotiaat saavuttivat hienosti hopeaa joukkueella Elias Helminen, Linnea Hento, Rafael Raitanen ja Mai Vuorenpää. Nuorimpien viestin voitti Litilan Jyske. Niin ikään sekajoukkueena juosseet 13-vuotiaat juoksivat upeasti pronssille kovien Loimaan Leiskun ja Maskun Katajan joukkueiden jälkeen. Kenttäkarhujen joukkueessa juoksivat Iisak Vainio, Wilma Loven, Gabriel Raitanen ja Liinu Sarametsä.