Tilda Sarametsä ja Linnea Hento mitaleille Vakka-maastoissa

Torstaina 27.4.2023 ratkottiin tämän kauden ensimmäisiä Vakka-Suomen mestareita. Mestaruudet ratkottiin Kalannissa pidetyissä maastojuoksuissa, joissa osallistujia oli kaiken kaikkiaan 33 juoksijaa. Kenttäkarhujen urheilijoista Tilda Sarametsä juoksi hienosti hopealle 11-vuotiaiden tyttöjen sarjassa. Toinen mitaleille yltänyt Kenttäkarhulainen oli 9-vuotiaiden tyttöjen kisassa juossut Linnea Hento, joka kiri itsensä pronssille muutaman sekunnin turvin.

Lisäksi 15-vuotiaiden tyttöjen sarjassa Wilma Loven jäi nipin napin mitalisijojen ulkopuolelle ollen kisan neljäs ja astetta nuorempien sarjassa 13-vuotiaiden tyttöjen kisassa Liinu Sarametsä juoksi viidenneksi jääden mitalisijasta muutamia sekuntteja.