Vakka-viesteissä iloa ja hyviä joukkuesuorituksia!

Palataan ajassa pari päivää taaksepäin. Tiistaina juostiin Mynämäessä Vakka-Suomen rataviestit. Kenttäkarhut saivat joukkueen kaikkiaan 10 viestiin ja mikä hienointa jokainen juoksija sai lähteä kotimatkalle mitali kaulassaan.

Loistavaa suorituksia siis kaikilta juoksijoilta ja joukkueilta. 9-vuotiaat pojat tykittivät voittoon sekä lyhyessä että pitkässä viestissä. Vastaavan ikäisissä tytöissä nuori joukkueemme oli lyhyen viestin viides, mutta pitkässä viestissä hienolla taistelulla joukkue kipusi pronssille.
11-sarjassa ei saatu lomakauden keskellä tyttöjen joukkuetta kasaan, mutta pojat onnistuivat sekä lyhyessä että pitkässä viestissä juoksemaan hopeaa. 13-vuotiaiden sekaviestissä UKK:n joukkue oli pronssilla niin lyhyessä kuin pitkässä viestissä. 15-vuotiaiden sekaviestissä joukkueemme nappasi hienosti kultaa pikaviestissä ja pitkässä viestissä joukkue kipusi pronssipallille.

Hienoa tekemistä illan aikana, loistavaa kannustusta kaikilta ja mainiota yhdessä tekemistä koko illan ajan. Yhteispisteissä seura keräsi 86 pistettä ollen seuroista kolmanneksi paras👏👏👏

UKK:n 9-v pojat juoksivat mestareiksi niin lyhyessä 4x50m viestissä kuin pitkässä 4x400m viestissä

WhatsApp
Facebook
X
LinkedIn