Yksi mestaruus junioreiden hallipiirinmestaruuskisoista!

Viikonloppuna kisattiin Turun Kupittaalla 9-13-vuotiaiden hallipiirinmestaruuksista. Kolme urheilijaa lähti testaamaan kuntoaan kisoihin hyvällä menestyksellä. 11-vuotiden poikien kuulantyönnössä Sulo Heinonen pukkasi kuulaa halliennätyslukemiin 8.09m voittaen mestaruuden. Tulos jää uupumaan ulkokisojen ennätyksestä tasan 10cm, joten Sulo on hyvässä kunnossa kesää ajatellen. 12-vuotiaissa pojissa Aaron Lehtoruusu jäi niukasti 60m juoksun finaalista ollen kuudes uudella halliennätyksellään 9.34. Ennätys laitettiin uusiksi myös pituushypyssä kun Aaron leiskautti tuloksen 4.07m. Aaronille oli vaikeuksia askelmerkin kanssa, sillä nyt vanhempien sarjaan siirtyessä Aaronille tuli pituushypyn perinteinen lankkuponnistus ajankohtaiseksi ja metrin ponnistusalueelta hypättävät kisat jäävät pojan osalta historiaan. 13-vuotiaiden poikien sarjassa Jamal Kumpulainen hyppäsi korkeutta ja juoksi 60m. Korkeudessa ongelmia oli askelmerkin kanssa ja Jamal jäi harmittavasti ilman tulosta vaikka hypyt hyviä olikin. 60m sen sijaan Jamal paineli uuden henkilökohtaisen halliennätyksen aikaan 9.49, jolla irtosi 11. sija runsaslukuisessa lajissa. Sunnuntain tulokset on luettavissa alapuolella olevasta linkistä