Aaronille ja Iisakille ennätyksiä viikonlopun kisoista!

Lauantaina 18.3.2023 kisattiin Turun Kupittaalla viimeisiä hallikauden kisoja Palkintokeskuskisojen nimissä. Sisulisäikäisille suunnatuissa kisoissa oli mukana kaksi kenttäkarhulaista, jotka molemmat ylsivät henkilökohtaisiin ennätyksiinsä. 11-vuotiaiden poikien pikamatkalla (60m) Aaron Lehtoruusu pinkoi uuden ennätyksen 9.80 joka ei aivan riittänyt pronssimitalille – sijoitus hienosti neljäs kisassa missä juoksijoita oli kaiken kaikkiaan 13. Sama matka, mutta lisättynä aidoilla on niin ikään Aaronin mieleen ja tuloksena myös uusi oma henkilökohtainen ennätys kun kello pysähtyi aikaan 12.64. Sijoitus kisassa oli 6.

13-vuotiaiden poikien sarjassa ahkerasti hallikaudella kisannut Iisak Vainio latosi taululle jälleen uudet ennätyslukemat suoran pätkällä. 60m:n alkuerässä Iisak juoksi erävoittoon ajalla 8.53, joka oli jo lähellä ennätystä. Finaalissa Iisakin tulos parani ja taululle rävähti upea tulos 8.47, joka oli uusi oma ennätys ja oli sillä tiukan kisan kolmanneksi nopein. Hopealle juoksi Kaarinan Uran Joona Lintula ajalla 8.42 ja voiton vei Turun Urheiluliiton Vincent Mattson uudella henkilökohtaisella ennätyksellä 8.39. Iisak osallistui myös pituushyppyyn, mutta jalkavamma keskeytti kilpailun kolmannella kierroksella. Tulokseksi jäi ensimmäisen kierroksen tulos 388cm, jolla lohkesi kisan seitsemäs sija.