Iisak Vainiolle menestystä Tampere Junior Indoor Gamesista!

Viikonloppuna 10.-12.3 kisattiin Suomen suurimmat halliyleisurheilukisat kun yhteensä 1470 urheilijaa ottivat mittaa toisistaan Tampere Junior Indoor Gamesissa. Kisoissa tehtiin yhteensä 3924 lajisuoritusta 9-17- vuotiaiden sarjoissa.

Kenttäkarhujen 13-vuotiaalle nopsajalka Iisak Vainiolle kisat ovat jo tuttu tapahtuma menneiltä vuosilta ja tiedossa oli kovia kamppailuja, pitkiä päiviä ja paljon kavereita. Iisak avasi kisat hienosti alkuerissä 60m sileällä juoksulla päästen lähelle ennätystään (8.50) ajalla 8.53. Erässään Iisak oli kolmas ja tiedossa oli pääsy B-finaaliin. B-finaalissa juostu aika 8.56 riitti seitsemänteen sijaan ja näin ollen sijoitus kokonaiskisan 15. (osallistujia 35).

Kisat jatkuivat Iisakin osalta pituushypyllä, jossa Iisakin paras tulos syntyi ensimmäisellä hyppykierroksella 4.20m. Finaalikierroksille vaadittiin tulos 4.48m. Iisakin sijoitus pituudessa hienosti 15 (osallistujia 26).

Iisakin osalta kisojen päätöslaji oli 60m aitajuoksu, jossa hän juoksi upeasti oman uuden henkilökohtaisen ennätyksen. Uudet lukemat kirjataan nyt 10.66, jolla irtosi kisan 13. sija (osallistujia 23).

Kokonaisuudessaan hienoa suorittamista lajeissa, joissa osallistujia oli useita kymmeniä. Mukana kisoissa oli lähes kaikki ikäluokan Suomen kärkinimet. Alapuolella linkki kisojen kaikkiin tuloksiin

https://www.tilastopaja.eu/fi/db/tulokset.php?CID=92822

Jaa / Tulosta

Facebook
Twitter
LinkedIn
Tulosta