Iisak Vainio ja Senni Heinonen piirinmestaruuskisojen palkinnoille

Viikonloppuna 4.-5.3 kisattiin Turun Kupittaalla 9-13-vuotiaiden hallipiirinmestaruuksista. Kenttäkarhujen urheilijat menestyivät mainiosti sillä mukaan tarttui kolme mitalia. 13-vuotiaiden sarjassa Iisak Vainio saavutti kaksi pronssia 60m sileällä matkalla sekä pituushypyssä. Iisak pinkoi kovan ennätyksen 60 metrillä 8.50 jo heti alkuerässä ja saavutti näin ollen helpoti paikan päivän finaaliin. Finaalissa jalka painoi hiukan pitkän päivän vuoksi, mutta ajalla 8.70 saavutettiin upeasti pronssi sija, joka oli sekin vanhan ennätyksen alle. Lisäksi saman päivän saavutuksena Iisak hyppäsi pituudessa 4.43m jolla saavutettiin myös hienosti kolmas sija ja piirinmestaruus pronssimitali kaulaan. Iisakin tulos oli myös uusi hieno henkilökohtainen ennätys.

Viikonlopun kisoissa 13-vuotiaden tyttöjen sarjassa Kenttäkarhujen Senni Heinonen saavutti kuulan työnnössä niin ikään kolmannen sijan saaden kaulaansa myös piirinmestaruuskisojen pronssisen mitalin. Senni pukkasi rautapallon uusille ennätysluvuille 10.01m rikkoen samalla uuden metriluvun. Hopeasija ei jäänyt kauas sillä kakkossija napattiin 11cm pidemmällä kaarella.

Hienoa tekemistä Kenttäkarhujen urheilijoilta kun tiedetään varsinaisten lajiharjoitteiden olevan talvisin hyvin vähäistä. Näillä on hyvä lähteä kesää ja kesän kisoja kohti!