Frans Heinoselle sm-pronssia!

Imatralla kisattiin tänä viikonloppuna 14- ja 15-vuotiaiden Suomen mestaruuksista. Kenttäkarhuilta oli mukana veljekset Joonas ja Frans Heinonen. Pojat onnistuivat hyvin ja kävivät tiukkoja kamppailuja mitaleista sekä pistesijoista.

Mitalijuhlia saatiin juhlia kun 14-vuotiaissa kisaava Frans onnistui kuulantyönnössä työntämään ennätyksensä 12.82m. Tuloksella saavutettiin sm-pronssia. Voittoon työnsi Savonlinnan Riennon Teo Hietalahti tuloksella 14.79m. Hopea matkasi Eeli Holapalle (PaltU) tuloksella 13.35m.

Fransin toinen laji oli kiekonheiton, josta saavutuksena oli hieno viides sija tuloksella 38.71m, joka oli myös Fransin oma ennätys. Kiekon mestariksi heitti omilla kymmenluvuillaan heittänyt Alavuden Jere Murto 55.82m, hopea irtosi Porin Einari Reunamolle tuloksella 43.91m ja pronssille ylsi Kevin Hilden (IFSibboV) 41.27m.

Isoveli Joonas kisasi 15-vuotiaiden heittolajeissa parhaana sijoituksena moukarin neljäs sija tuloksella 49.14m joka oli Joonaksen oma ennätys. Suomen mestariksi moukarikisassa heitti Vantaan Salamien Nooa Merimaa tuloksella 65.27m. Hopealle ylsi omalla ennätyksellään Riki Honkanen (ParkU) tuloksella 63.35m. SM-pronssia heitti Aleksi Tanskanen (JoensK) hänkin omalla henkilökohtaisella ennätyksellä 54.64m.

Joonaksen toinen sm-kisalaji oli kuula, jossa Joonas koki karvaan sentin tappion jatkokierroksilta sijoittuen siis yhdeksänneksi. Joonaksen pisin työntö oli kolmannen kierroksen 13.20m, kun jatkokierroksille ja finaaliin päästiin tuloksella 13.21m. Kuulantyönnössä Suomen mestariksi työnsi Jesse Kaipiainen (KeskiUYU) 15.72m, hopealle Aleksi Tanskanen (JoensKa) 15.66m PB ja pronssille Hannez Sarin (MalaxIF) 14.51m PB.

Onnittelut loistavista kisoista veljeksille sekäheidän valmentajalleen Matti Heinoselle!

Tulokset kaikkiin Imatran SM-kisojen tuloksiin linkistä

https://www.tilastopaja.eu/fi/db/tulokset.php?CID=95733

WhatsApp
Facebook
X
LinkedIn