Pasi Kauhalle SM-pronssia!

Suomen aikuisurheiluliiton halli Suomen mestaruudet ratkottiin viikonloppuna Jyväskylässä. Kenttäkarhujen Pasi Kauha kiipesi debyttiikisoissaan heti palkintopallille ja viikonlopun saaliina SM-pronssia.

Pasi on tullut tutuksi aiemmin koripallokentiltä ja on Suomen yksi tunnetuimpia koriksen pelaajia yleiseltä sarjalta. Nyttemmin yleisurheilun pariin siirtynyt tai lajirepertuaariaan laajentanut Pasi on iloinen lisä koko yleisurheilulajille ja -perheelle. Innokkuutta ja osaamista löytyy ja tahtoa kehittymiseen on. Pasi on jo useat kesät harjoitellut monipuolisesti yleisurheilulajeja ja nyt oli aika lähteä kisakentille katsomaan menestystä ja testaamaan tasoa kilpailuissa.

Kisadebyytti alkoi lauantaina yhdellä lempilajeista, kun hypättiin korkeuden mestaruuksista. Lähellä oli mitali jo lauantaina kun Pasin hyppäämällä 154cm tuloksella napattiin pronssia. Tiputukset ratkaisivat ja Pasin sijoitus niukasti mitalien ulkopuolelle ja tuloksena nelossija. Voittoon hyppäsi Tampereen Pyrinnön Matti Viitala tuloksella 166cm.

Pasin toinen lampilaji pika-aidat oli ohjelmassa sunnuntaina. Aidat sujui loistavasti ja tuloksena SM-pronssia ajalla 11.61. Hopea jäi kymmenyksen päähän tuloksella 11.54. Voittoon juoksi ylivoimaisesti HKV:n Juha Multanen mielettömän kovalla ajalla 9.91.

Lämpimät onnittelut Pasille hienosti debyyttikisasta ja tsemppiä kevään harjoitteluun kohti kesää!