Pasille ja Pauliinalle menestystä saul:n SM-kisoista!

Kenttäkarhujen aikuisurheilijat Pasi Kauha ja Pauliina Aalto saavuttivat molemmat kaksi sm-mitalia viikonlopun aikuisurheiluliiton Suomen mestaruuskisoista Oulusta.

Pasi Kauha aloitti kisaurakan perjantaina korkeushypyllä. Mitaleiden varmistuttua Pasi näytti kilpailijan luonteensa ja pelasi riskillä jättäen väliin korkeuden 149cm. Upeasti mestaruudesta taistelleen Pasin riskinotto ei tuottanut tällä kertaa toivottua tulosta ja tuloksena 146cm jolla pokattiin hienosti korkeushypyn sm-hopeaa. Pasin urakka jatkui välipäivän jälkeen sunnuntaina 100 metrin aidoilla. Kylmän ja erittäin sateisen sunnuntain auringonpaiste oli Pasin upea juoksu aidatulla suoralla. Pasin voittoaika 19.26 oli lähes 40 sadasosaa kovempi kuin hopeaa juosseen HKV:n Jukka Hannulan aika 19.63. Pasille siis Suomen mestaruus pika-aidoissa. Pasi kilpailee ikäluokassa 55+

Sateisessa sunnuntaissa viikkoa aiemmin Kalevan Kisoissa Vaasassa kisannut Pauliina Aalto tuli jatkamaan kisakesäänsä tavoitteena hyvät tulokset. Rankka sade vei parhaan terän tuloksista jokaiselta ringissä käyneeltä. Pauliina aloitti sunnuntain kuulantyönnöllä. Kuula lensi lopulta lukemiin 10.80m, jolla saavutettiin sm-pronssia. Voiton vei Keskiuudenmaan urheilijoiden Niina Kelo 12.27m ja hopealle työnsi Tampereen Pyrinnön Tanja Komunlainen 11.67m. Pienen tauon jälkeen oli vuorossa tuttu rinki verkon sisällä ja lajina kiekonheitto. Haasteellinen sade romahdutti tulostason lähes 10 metriä ensimmäisillä kierroksilla ja hyville tuloksille voitiin sanoa hyvästit. Pauliina heitti lopulta 45.67m jolla saavutettiin sm-hopeaa. Mestaruuteen heitti Komulainen reilun metrin erolla Pauliinaan. Kelo heitti itsensä pronssille reilun 41m heitolla. Naiset kisasivat 40+ sarjassa.

Kenttäkarhut onnittelee Pasia ja Pauliinaa ja toivottaa tsemppiä vielä loppukauden kisoihin!