Seuralle pm-kisoista menestystä ja useampi mestaruus!

Laitilassa kisattiin sunnuntaina 21.7 aikuisten sekä 14-19-vuotiden piirinmestaruudet. Kenttäkarhujen urheilijat ylsivät useaan otteeseen mitaleille sekä pistesijoille.

Mea Toivonen ponkaisi naisten pituushypyn voittoon tuloksella 5.06m. Mea oli kuulassa viides 10.46m työnnöllä. Hän jäi äitinsä Pauliina Aallon tuloksesta reilun metrin tuloksen ollessa 11.48m. Pauliina voitti kiekon piirinmestaruuden tuloksella 48.54m.

Frans Heinonen voitti P15-sarjan kuulantyönnön tuloksella 12.83m. Pikkusisko Senni Heinonen oli T14-sarjan kuulassa kolmas tuloksella 9.82m ja kiekossa toinen tuloksella 29.54m. Samassa sarjassa kisannut Nella Raiskinmäki oli kuulakisan viides tuloksella 8.11m ja kiekossa kuudes tuloksella 17.86m.

Joonas Heinonen sijoittui M17-sarjan kuulassa toiseksi tuloksella 12.04m. P14-sarjassa kisannut Noel Raiskinmäki hyppäsi korkeudessa tuloksen 132cm sijoittuen toiseksi ja työnsi kuulassa kolmanneksi tuloksella 10.34m.

Päivää aikaisemmin lauantaina kisattiin Nousiaisissa moukarin piirinmestaruudet. Kenttäkarhujen Heinosen sisaruskatras toi menestystä kun Frans ja Senni voittivat mestaruudet. Frans heitti 15-vuotiaiden poikien sarjassa tuloksen 33.97m jolla mestaruus heltisi. Senni kisasi 14-vuotiaiden tyttöjen sarjassa ja voitti mestaruuden 38.40m tuloksella. Pikkuveli Sulo heitti moukaria 11-vuotiaiden sarjassa hopealle 24.45m tuloksella.